Evo na koga liči ćerka Nikoline Pišek

Izvor: Scandal.rs, 04.Apr.2015, 23:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Evo na koga liči ćerka Nikoline Pišek

Nikolina Pišek se pre četiri meseca porodila i na svet donela svoju drugu ćerku, Unu Sofiju. U razgovoru za “Exkluziv” otkrila je da li ćerkica liči na nju ili na oca, Vidoja Ristovića.

“Ima različitih teorija, od toga da liči na moju mamu, na mene, do Vidoja itd. Mada nekako, upoređujući fotografije, ja mislim da je ipak 100 posto moja”, izjavila je šarmantna Hrvatica.

“Moj Vidoje mi pomaže, polako se uključuje. U >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << početku je bio preplašen da bi asistirao, bilo je sve ok dok beba ne počne sa plačom. Čim se beba oglasi, počinje panika i ja preuzimam. Sada ću ga eto malo više angažovati”, rekla je Nikolina.
Pogledaj vesti o: Nikolina Pišek

Nastavak na Scandal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.