Ponosno pokazala stomak: Evo kako Nikolija izgleda u trudnoći (foto)

Izvor: Svet, 05.Jun.2016, 17:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ponosno pokazala stomak: Evo kako Nikolija izgleda u trudnoći (foto)

Ćerka Vesne Zmijanac, Nikolija Jovanović uživa u trudnoći, a dečko Relja Popović sve vreme pazi na svoju dragu. Iako Nikolija nije razmažena trudnica, Relji je najviše na svetu stalo da mu se draga oseća dobro, pa joj svaki trenutak pruža podršku i prati je kuda god da krene.
Pevačica i reper čekaju ćerkicu, a po prvi put vam predstavljamo kako Nikolija izgleda u trudnoći. Do sada nije objavljivala fotografije stomaka, a iako na ovoj nosi crnu majicu, stomak >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << se i te kako primećuje.
Slika je odmah prikupila na desetine pozitivnih komentara, u kojima Nikolijini pratioci uglavnom hvale njen izgled, ali i pišu kako su Relja i ona i te kako lep par.


A photo posted by NIKOLIJA (@nikki_nicole_) on Jun 5, 2016 at 6:47am PDT

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Srpska pevačica prvi put pokazala trudnički stomak: "Nisam želela da objavim da sam trudna"

Izvor: B92, 06.Jun.2016, 09:51

Pevačica i ćerka Vesne Zmijanac, Nikolija, i njen dečko Relja Popović uskoro će postati roditelji...Nikolija nije ranije objavljivala na društvenim mrežama fotografije na kojima je pokazivala trudnički stomak. Ona je prvi put juče obradovala svoje pratioce na Instagramu...Pevačica je u intervjuu...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.