Pevačica u nikad gorem izdanju (FOTO)

Izvor: Vesti-online.com, 13.Maj.2017, 21:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pevačica u nikad gorem izdanju (FOTO)

Ćerku Vesne Zmijanac, Nikoliju Jovanović ovakvu niko ne bi prepoznao. Iako je poznata po tome što uvek besprekorno izgleda, ovoga puta joj nije bio dan za to.

Nikolija se fotografisala na jednom igralištu u Beogradu i sliku objavila na Instagramu, a komentari nisu mogli da izostanu.

U ogromnom crvenom duksu sa kapuljačom ona je pozirala pored ljuljaške, a cela fotografija ostavlja utisak da joj nije dobro i da joj malo fali da se onesvesti.

- Sviđa >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << mi se duks, sviđa mi se fotografija - napisala je ona u okviru objave.

Love the hoodie, love the shot! @vvelovered x #nikolija

A post shared by NIKOLIJA (@nikki_nicole_) on May 12, 2017 at 2:02am PDT
Pogledaj vesti o: Nikolija Jovanović

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.