POČELA JE OD NOSA: Čik pogodite šta je sve OPERISALA Nikolija Jovanović! Promene NISU PRESTALE ni danas

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Jul.2022, 12:10

POČELA JE OD NOSA: Čik pogodite šta je sve OPERISALA Nikolija Jovanović! Promene NISU PRESTALE ni danas

Nije ista žena!

Nikolija Jovanović je posle učešća u "Survivoru" počela da menja lični opis, a jedna od stvari koje su se na njoj promenile je i nos.

Kćerka Vesne Zmijanac imala je mladež na licu koji je uklonila, a to je bilo jasno nakon jedne njene objave na Instagramu gde je postavila svoju fotografiju iz mladosti.

Pevačica voli da eksperimentiše sa izgledom, u šta >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << se mnogi mogu uveriti ukoliko pogledaju njen Instagram nalog. Takođe, u više navrata se i tetovirala, pa često vidimo novi dekor na njenoj koži.

Nije odolela trendu estetskih korekcija, pa je nakon navedenih operacija uvećala i usne.

Kao devojka, još tokom studentskih dana, nosila je dugu crnu kosu, ošišanu na stepenove, a danas već voli nešto drugačije. Izvestan period je nosila kratku plavu kosu, ošišanu na ravno do ramena, nosila šiške, a sada se ponovo vratila u nešto tamnije nijanse.

Објава коју дели NIKOLIJA (@nikolijaofficial)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.