Nikolija ne odustaje od pokazivanja guze, ali ni od svađe sa Reljinim obožavateljkama

Izvor: Blic, 09.Apr.2015, 17:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nikolija ne odustaje od pokazivanja guze, ali ni od svađe sa Reljinim obožavateljkama

Nikolija Jovanović vratila se u akciju nakon gubitka bebe - promenila je frizuru, ponovo nastupa u provokativnim izdanjima, ali i stoički podnosi bes fanova.

Nikolija se na Instagramu pohvalila tezgom u Beču, najavila niz novih nastupa, a serija fotki dokaz je da se pevačica uspešno vraća na scenu.

A photo posted by NIKOLIJA (@nikki_nicole_) on Apr 6, 2015 at 5:52am PDT

U međuvremenu je skratila i ofarbala kosu, pojačala šminku, ali provokativnog >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << stajlinga se ne odriče.

A photo posted by NIKOLIJA (@nikki_nicole_) on Apr 5, 2015 at 8:43am PDT

I čini se da joj to najviše zameraju Reljine obožavateljke s kojima je u ratu još otkad se pročulo za njihovu vezu, koje je i dalje "časte" uvredljivim komentarima, optužuju da je lagala za trudnoću, da su se Elitni odredi raspali zbog nje...

Kako Nikolija odgovara Reljinim obožavateljkama saznajte na 24sata.rs.
Pogledaj vesti o: Nikolija Jovanović

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.