Nikolija Jovanović se obratila Breskvici - evo šta je poručila o potencijalnoj saradnji

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Mar.2024, 15:07

Nikolija Jovanović se obratila Breskvici - evo šta je poručila o potencijalnoj saradnji

Obe su veoma popularne.
Voditelj Ognjen Amidžić je nedavno u svojoj emisiji ugostio pevačice Katarinu Živković, Nikoliju Jovanović, Amnu, Inas, Milicu Todorović i voditeljku Natašu Aksentijević, što je izazvalo veliku pažnju publike i fanova ovih izvođača.
Jedan od trenutaka koji je posebno privukao pažnju jeste deo emisije pod nazivom "Pitanja sa Instagrama", gde je Nikolija otkrila da li bi snimila duet sa Breskvicom. Ova izjava izazvala je brojne reakcije među fanovima i pokrenula raspravu o mogućoj saradnji ove dve popularne pevačice.
- Što da ne, ja nju podržavam od početka njene karijere, ali kada su dueti u pitanju uvek je ta koja je presudna - rekla je Nikolija.
...
Pogledaj vesti o: Nikolija Jovanović

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.