Izvor: Scandal.rs, 10.Jul.2016, 18:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ne drži je mesto: Trudna Nikolija uživa u noćnom životu (foto)

Nikolija Jovanović ne krije sreću i uzbuđenje što će na svet uskoro doneti devojčicu čiji je tata pevačicin dugogodišnji partner Relja Popović. Ipak, ovu aktivnu trudnicu ne drži mesto, pa tako ne odustaje od izlazaka sa drugaricama.

Naime, Nikolija je na Instagram postavila fotografije na kojima najavljuje odlazak u noćni život, ali deluje da je trudnoća ipak smirila buduću mamu, pa je umesto igrajući u klubu, subotu uveče provela opuštajuči se >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << drugaricama.

Srećnu trudnicu dobro pazi i mama Vesna Zmijanac koja je, kada je čula vest o Nikolijinoj trudnoći, odmah napustila rijaliti Farma, iako je zbog ovoga dobila kaznu od 50.000 evra.
Pogledaj vesti o: Nikolija Jovanović

Nastavak na Scandal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.