Kod nje nema pauze: Nikolija sprema album pred porođaj! (video)

Izvor: Svet, 29.Jul.2016, 21:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kod nje nema pauze: Nikolija sprema album pred porođaj! (video)

Pevačicu Nikoliju Jovanović, koja će u oktobru postati mama, ovih vrelih julskih dana ne odmara već sa poslovnim saradnikom dogovara poslednje finese oko albuma, koji planira da izda pre porođaja.
Ona je snimila sve pesme i za neke od njih uradila i spotove, koji će ovih dana biti montirani.
Iako je u šestom mesecu trudnoće, ćerki Vesne Zmijanac ne pada teško da se bavi svojom karijerom, na koju neće privremeno staviti tačku zbog trudničkog i porodiljskog >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << bolovanja
Jovanovićeva će, kako saznaje Alo, u septembru izdati album prvenac u paketu sa nekoliko spotova, te će njeni fanovi uživati u njenoj muzici dok ona čuva bebu.
Da ne miiruje ni u trudnoći Vesnina naslednica potvrdila je nedavno kada je obradovala fanove novom pesmom “Niko kao mi” za koju je snimila i spot.
width="640" height="360" frameborder="0" allowfullscreen="allowfullscreen">

Pogledaj vesti o: Nikolija Jovanović

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Kod nje nema pauze: Nikolija sprema album pred porođaj! (video)

Izvor: Scandal.rs, 29.Jul.2016

Pevačicu Nikoliju Jovanović, koja će u oktobru postati mama, ovih vrelih julskih dana ne odmara već sa poslovnim saradnikom dogovara poslednje finese oko albuma, koji planira da izda pre porođaja...Ona je snimila sve pesme i za neke od njih uradila i spotove, koji će ovih dana biti montirani...Iako...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.