“Kad god kažem da sam sama, optuže me za svaki raskid u zemlji“

Izvor: Vesti-online.com, 27.Okt.2014, 20:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

“Kad god kažem da sam sama, optuže me za svaki raskid u zemlji“

Mlada i sve popularnija pevačica Nikolija Jovanović nedavno je raskinula dugogodišnju ljubavnu romansu sa košarkašem nigerijskog porekla, koji živi u Americi.

Dežurni krivac: Nikolija ne sme da prizna da nema više dečka

 

- Svakako možete proceniti da sam svaki vikend ovde, što znači da nisam tamo - bilo je sve što je Nikolija želela da kaže na tu temu.

 

Mlada pevačica kaže da je svaki put kad kaže da nema dečka >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << optuže za svaki raskid i razvod u našoj zemlji.

 

- Svakako, ja kako kažem da sam sama za svaki raskid i razvod u ovoj državi mene okrive - rekla je Nikolija u emisiji "Grand news".
Pogledaj vesti o: Nikolija Jovanović

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

NIKOLIJA: Kad god sam sama, optuže me za svaki raskid u zemlji!

Izvor: Telegraf.rs, 27.Okt.2014

- Svakako možete proceniti da sam svaki vikend ovde, što znači da nisam u Americi - bilo je sve što je Nikolija želela da kaže temu raskida..Popularna pevačica Nikolija Jovanović nedavno je raskinula dugogodišnju ljubavnu romansu sa košarkašem nigerijskog porekla, koji živi u Americi...-...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.