Dok Nikolija trudna nastupa, Relja se ovako obračunava sa obožavateljkama...

Izvor: Blic, 02.Feb.2015, 18:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dok Nikolija trudna nastupa, Relja se ovako obračunava sa obožavateljkama...

Mnoge obožavateljke Elitnih odreda sa suzama su dočekale vest da Relja Popović i Nikolija Jovanović čekaju bebu. A ukoliko je ovaj Reljin profil na Ask.fm pravi - Nikolija ima dosta razloga za brigu.

Nikolija je nedavno nastupila u Nišu, baš pošto je srpskom estradom odjeknula vest o njenoj trudnoći, ali Relja nije bio tamo da je podrži. Nikolija je juče na svom Instagramu objavila naslovnicu magazina u kojem par konačno govori o svojoj dugo skrivanoj vezi, dok >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << se na Reljinim profilima još ne može naći nijedna zajednička slika.

Možda baš zato, na Ask.fm profilu Relje Popovića i dalje se nižu ljubavne izjave - pogledajte kako se Relja (ili onaj ko odgovara u njegovo ime) "obračunava" sa zaljubljenim obožavateljkama.

Za jedno 10 godina... Sin: Mama, mama, kako ste se ti i tata upoznali? Ja: Pa lepo,to je bilo davno na jednom koncertu od tvog tate, ljubav na prvi pogled... Relja: LAŽE SINE, OTELA ME JE!

- Ovo nije smešno.

Grad posle ponoći, ponovo zove, Reljine bih usne ljubila do zore

- Lepo.

Jesi u vezi sa Nikolijom ?

- Iskreno, sve je to deo jednog velikog plana našeg menadžera Srkija. hahahha

Što najviše želiš u novoj godini?

- Par sado mazo avanturica...

Šta su još Relju pitali na društvenoj mreži Ask.fm i kako je on odgovarao

pročitajte na sajtu 24sata.rs
Pogledaj vesti o: Nikolija Jovanović

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.