Demant raskida: Relja Popović otkrio tajnu skladne veze sa Nikolijom

Izvor: Tracara.com, 18.Feb.2020, 16:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Demant raskida: Relja Popović otkrio tajnu skladne veze sa Nikolijom

Već gotovo šest godina Nikolija Jovanović i Relja Popović uživaju u srećnoj vezi, a kruna njihove ljubavi je rođenje ćerke Ree 2016. godine. Kako se oboje bave muzičkim poslom, jedno drugom su velika podrška,ali svoju privatnost ljubormorno čuvaju za sebe. Popularni reper sada otkriva koja je tajna njihovog skladnog braka i kako uspevaju da odole mnogim izazovima koje prate javne ličnosti. “Jednostavno >> Pročitaj celu vest na sajtu Tracara.com << je. Ne dajemo javnosti ništa i živimo prilično normalnim životima, a to medijima nije zanimljivo. Oni vole intrige, “prljav veš” i intimu, a mi im to ne nudimo. Naš odnos je za nas, i naša porodica je samo naša. Nikad nisam dao na porodicu, pa ne dam ni sad. Mi čuvamo jedni druge, tome porodica služi, barem u mom sistemu vrednosti,” rekao je Relja za Story.hr i istakao da ćerku ne želi da sputava u slobodi izbora. “Ne želim puno da pričam o Rei. Pokušavamo da je zaštitimo od javnosti, kako bi imala detinjstvo kao i druga deca, a ne da protiv svoje volje bude javna ličnost, kako bi ljudi govorili da smo mi divni roditelji. Ružno je skupljati poene na taj način. Dete mora imati slobodu izbora i puta u svom životu, a mi se trudimo da ćerki to omogućimo ili da je barem ne sprečimo u tome,” rekao je Popović. (hello.rs) The post Demant raskida: Relja Popović otkrio tajnu skladne veze sa Nikolijom appeared first on Tračara.

Nastavak na Tracara.com...






Povezane vesti

PRIČALO SE DA SE RASTAJU: Nakon ŠEST GODINA, Relja OTKRIO pravu ISTINU o braku sa Nikolijom!

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Feb.2020

Iskreno o njemu i Nikoliji!..Već gotovo šest godina Nikolija Jovanović i Relja Popović uživaju u srećnoj vezi, a kruna njihove ljubavi je rođenje ćerke Ree 2016. godine. Kako se oboje bave muzičkim poslom, jedno drugom su velika podrška,ali svoju privatnost ljubormorno čuvaju za sebe. Popularni...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.