Dizajneri u službi trendsetera: Tehnologija za lepši dan

Izvor: Vesti-online.com, 13.Apr.2017, 01:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dizajneri u službi trendsetera: Tehnologija za lepši dan

Moda i tehnologija su doskora išle kroz život u suprotnim pravcima. Brendove je odlikovala lepota, dok je za tehnologiju bio sinonim funkcionalnost. Pojedine modne kuće su shvatile značaj tehnike u 21. veku, pa su odlučile da ukrste znanja i stvore idealnu stvar koja je sklop oba sveta.

Značaj udruživanja tehnologije i mode prepoznao je i brend Svarovski. Oni su imali u planu da damama ponude pametni sat ukrašen prepoznatljivim kristalima. Svetski mediji s nestrpljenjem >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << iščekuju ovaj komad aksesoara, ali za sada njegovo pokazivanje svetu, koje je trebalo premijerno da se dogodi u martu ove godine je odloženo iz nepoznatih razloga. Kakve karakteristike i dizajn će imati ovaj komadić raja ostaje da vidimo.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.