Voditeljka Aleksandra Jeftanović: Prija mi uloga mame, televizija može da čeka!

Izvor: Svet, 05.Jun.2016, 22:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Voditeljka Aleksandra Jeftanović: Prija mi uloga mame, televizija može da čeka!

 

Popularna voditeljka TV “Pink” Aleksandra Jeftanović samo dva meseca nakon što je rodila drugo dete iznenadila je sve svojom vitkom figurom.
Ovo je moj prvi izlazak u javnost nakon što sam se porodila. Moram vam priznati da mi i te kako prija. Vidite kako sam srećna”, rekla je Aleksandra Jeftanović za “Blic” koja je na promociji novog albuma Nataše Bekvalac vodila program.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << /> Harizmatična voditeljka prošle godine rodila je devojčicu Anu, a pre dva meseca i dečaka. Ona priznaje da joj uloga majke i te kako prija.
Moja ćerka Ana ima šesnaest meseci i moram vam priznati da je prava energetska bomba. Zahvaljujući njoj ja sam uspela da smršam i da donekle vratim svoju liniju. A tu je sad i drugo dete”, priznaje voditeljka koja još uvek nije stala na ludi kamen sa svojim dugogodišnjim partnerom, advokatom Aleksandrom Švrakom, upravo zbog toga što je dolazak druge bebe bio iznenađenje za njih.
Suprug mi pruža podršku u svemu i pomaže mi, ali sam i dalje ja glavna za sve. Moram priznati da je naporno i teško”, kaže Aleksandra, prenosi “Blic”.
Zgodna crnka priznaje da je presrećna jer je nakon dugo vremena na promociji videla neke od svojih kolega sa televizije i da joj posao nedostaje, ali da joj zasad najviše prija uloga majke.
Televizija će morati još malo da sačeka, moj sin ima tek dva meseca, tako da još uvek nemam u planu da se vratim na male ekrane”, kaže ona.

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Od sjajne ljubavne priče do odloženog venčanja: Švajni još ne ženi Anu

Izvor: Press, 06.Jun.2016, 13:22

Za njihovu vezu javnost je saznala u spetmebru 2014. godine. Dobili smo tada još jedan sportski par. Iako su mnogima na prvi pogled izgledali nespojivo, vremenom su se svi uverili da su Ana Ivanović i Bastijan Švajštajgner jedno za drugo. Usledila je veridba, pa najava venčanja koje je, prema...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.