Verovali ili ne: Možete uložiti novac i kladiti se kad će zatrudneti Nataša Bekvalac

Izvor: Svet, 07.Jan.2015, 00:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Verovali ili ne: Možete uložiti novac i kladiti se kad će zatrudneti Nataša Bekvalac

što je slučaj u svetskim kladionicama, gde se možete kladiti na to kada će se venčati Dženifer Eniston ili ponovo zatrudneti Kejt Midlton, tako i u Beogradu možete uložiti novac na to kada će pop zvezda Nataša Bekvalac roditi drugo dete.
Naime, ako se odlučite da se kladite da će Nata postati majka po drugi put u 2015. godini, kvota za dobitak je 2.50, u 2016. 3.00, ako se odlučite za >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << 2017. godinu kvota je 5.00, a za 2018. godinu je 7.00.

Budući da je Bekvalčeva nekoliko puta izjavila da joj je želja da upravo u ovoj godini ponovo postane majka, možda bi najbolje bilo da se kladite na 2015. I da navijate da ona i Ljuba budu vredni!
Tekst: Dragan D. Kecman
Foto: Life Content

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kladite se kada će Nataša Bekvalac da zatrudni

Izvor: Blic, 07.Jan.2015

Kvota da će Nata postati po drugi put mama u 2015. je 2.50, u 2016. 3.00...Kao što je slučaj u svetskim kladionicama, gde se možete kladiti na to kada će se venčati Dženifer Enist ili ponovo zatrudneti Kejt Midlton, tako i u Beogradu možete uložiti novac na to kada će pop zvezda Nataša Bekvalac...

Nastavak na Blic...

KLADIONICE U SRBIJI: Kvota da Nata zatrudni u ovoj godini 2.50, a u 2016. 3.00!

Izvor: Kurir, 07.Jan.2015

Kao što je slučaj u svetskim kladionicama, gde se možete kladiti na to kada će se venčati Dženifer Enist ili ponovo zatrudneti Kejt Midlton, tako i u Beogradu možete uložiti novac na to kada će pop zvezda Nataša Bekvalac roditi drugo dete...Naime, ako se odlučite da se kladite da će Nata...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.