Verili se Nataša i Vlada?

Izvor: Vesti-online.com, 03.Okt.2013, 02:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Verili se Nataša i Vlada?

Pevačica Nataša Bekvalac i maneken Vlada Vuksanović posle brojnih nesuglasica, uspeli su da prevaziđu sve probleme i verili su se na Ibici. Kako saznaje portal tracara.com, Vlada je Nataši priredio iznenađenje na plaži, a kada su se vratili u hotel, sačekao ju je dijamantski prsten.

"Vlada i Nataša proveli su božanstvenih 10 dana na najpoznatijem balearskom ostrvu. Nataša nije ni slutila da će je Vlada zaprositi za njen rođendan, koji su proslavljali na prelepoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << plaži Formentera, potpuno sami. Kada su se vratili u hotel, pevačicu je sačekao poklon od Vlade, skupoceni dijamantski prsten", završava izvor "Tračare".

Kao potvrda ove lepe vesti jeste slika koju je Vuksanović okačio na Instagram pre nekoliko dana, a na kojoj se jasno vidi da na Natinoj ruci sija prsten.

Maneken i plava pevačica bili su u vezi nakon njegovog učešća u “Survajveru”, da bi tokom ove godine raskinuli, a potom i shvatili da ne mogu jedno bez drugog.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Verili se Nataša i Vlada?

Izvor: Dzungla.org, 03.Okt.2013

Pevačica Nataša Bekvalac i maneken Vlada Vuksanović posle brojnih nesuglasica, uspeli su da prevaziđu sve probleme i verili su se na Ibici. Kako saznaje portal tracara.com, Vlada je Nataši priredio iznenađenje na plaži, a kada su se vratili u hotel, sačekao ju je dijamantski prsten.. OpširnijeVesti...

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.