Tanja Vojtehovski: Otišla sam sa Pinka jer nisam više mogla da podnesem neke stvari!

Izvor: Svet, 08.Okt.2011, 17:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tanja Vojtehovski: Otišla sam sa Pinka jer nisam više mogla da podnesem neke stvari!

naslov: 
Tanja Vojtehovski: Otišla sam sa Pinka jer nisam više mogla da podnesem neke stvari!



excerpt: 
Voditeljka je sinoć u emisiji "otvorila dušu" i otkrila da je želela da se piše još o nečemu, a ne samo Nataši Bekvalac i Marijani Mateus...


izvor: 
Puls


tekst clanka: 
Sinoć u emisiji "Veče sa Ivanom Ivanovićem" gostovala je bivša potpredsednica Pink Media Grupe, Tanja Vojtehovski. Ipak, prve gošće kod Ivana su bile odbojkašice Jovana Brakočević i Sanja Malagurški koje su na Evropskom prvenstvu osvojile zlatnu medalju. "Još utisci nisu slegli. Stalno nam zvone telefoni, novine zovu, televizije... Verujem da će se sve smiriti za koju nedelju", rekla je Jovana, dok je Sanja priznala da je njen uspeh bio slučajan: "Neki su mislili da smo izgubili, ali u zadnjem trenutku sam uspela. Slučajna paralela. Moram da priznam. Cilj je bio da se lopta prebaci. Nema veze sa mozgom", izjavila je kroz smeh Sanja, a Jovana je dodala: "Ali je njena paralela ispala fantastična." Jovana i Sanja su pričale o karijeri, ali su se i šalile sa Ivanom na račun visine.
Posle njih, u studio je došla i voditeljka Tatjana Vojtehovski, koja je napustila Televiziju Pink i odlučila da otvori svoju PR agenciju "Vojtehovski komjunikejšns", a prvi klijeti će joj biti porodica Đoković, što je zvanično potvrdila u emisiji. Tanja i Ivan su ćaskali o njenoj karijeri, gledanosti TV Prve i Pinka i ono što smo primetili da je Tanja ostala čvrsta u stavu da je Pink i dalje najgledanija domaća komercijalna tv stanica. Naravno, Ivan je "bockao" i za svog protivnika voditelja Ognjena Amidžića, ali Tanja nije želela da potvrdi da je "Veče sa Ivanom Ivanovićem" gledanije od "Ami Dži Šou". Međutim, nije ni porekla. Vojtehovski je takođe i navela razlog odlaska sa TV Pinka: "Otišla sam jer više nisam mogla da podnesem neke stvari. Kada sam videla da Marijana Mateus objavljuje novu knjigu, da je imala reviju crno - beli svet i da Nataša Bekvalac ima novog dečka, morala sam da uradim nešto da bi se pisalo i o drugim stvarima", rekla je Tanja. "Da prekinem sve glasine odmah, sa Željkom sam se lako razišla, nije bila trgovina, razgovor dvoje odraslih ljudi, bez jedne jedine ružne reči", izjavila je Tatjana.
Tanja je Ivanu na poklon poklon donela dve majice, jednu sa Pinkovim logoom, kojom je Ivan obrisao svoj sto, a drugu na kojoj je on kao Ognjen Amidžić. Takođe su se u emisiji pojavili doktori braća Colić i doktor Todorović koji su pričali o prvoj epizodi emisije "Moje novo ja". Pričali su o emotivnoj ozbiljnosti projekta i zaslugama ljudi koji u njoj učestvuju. Dr Colić se u jednom trenutku našalio i citirao svog kolegu: "Pored današnje tehnologije i napredovanja medicine, nekulturno je biti ružan".



slika_mala: 



Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tanja Vojtehovski ko Nataša Bekvalac i Marijana Mateus

Izvor: NaDlanu.com, 08.Okt.2011

Prvi klijenti PR agencije "Vojtehovski komjunikejšns" biće porodica Đoković, potvrdila je Tanja Vojtehovski, koja odlazi iz "Pink" televizije zato što smatra da bi novine trebalo da pišu i o njoj a ne samo o Nataši Bekvalac i Marijani Mateus...U emisiji kod Ivana Ivanovića na Prvoj televiziji...

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.