Sestra Nataše Bekvalac bez inspiracije: Istu odeću vrti i pevačica i Pinkove voditeljke (FOTO)

Izvor: S media, 11.Dec.2012, 00:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sestra Nataše Bekvalac bez inspiracije: Istu odeću "vrti" i pevačica i "Pinkove" voditeljke (FOTO)

Otkad je Kristina postala stilistkinja na ružičastoj televiziji sve haljine koje je Nata nosila na svojim nastupima obukle su i voditeljke. Evo i dokaza!

Kristina Bekvalac već neko vreme radi kao stilistkinja na TV "Pinku" što je, ako obratite pažnju na odeću koju nose voditeljke, vrlo primetno. Jer te iste haljine već je nosila Nataša Bekvalac na nekom od svojih nastupa. Da li je u >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << pitanju manjak inspiracije, ili nečeg drugog, ali za sad niko ne zna zašto ove devojke nose jedno te isto. Haljina koju je Nata nosila u "VIP ROOM"-u obukla je i Marija Lazić, dok je ona sa nastupa u beogradskom klubu takođe završila na telu ove voditljke. Baš neobično.

***Bez blama: Cecin sin razgolićen razmenjuje strasti sa devojkom na krevetu (FOTO)

***Radi Manojlović sad se svi dive, a da li bi to radili kad bi je videli sa viškom kilograma? (FOTO)

***Tajna koju je Anabela pokušala da sakrije počela je sve više da se vidi (FOTO)

Izvor: Smedia, Foto: Facebook, Club Magacin

Pretraga po temi: Nataša Bekvalac, Kristina Bekvalac, Haljine, Marija Lazić, Voditeljka, Pevačica

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sestra Nataše Bekvalac bez inspiracije: Istu odeću “vrti” i pevačica i “Pinkove” voditeljke

Izvor: Poznati.info, 11.Dec.2012

Otkad je Kristina postala stilistkinja na ružičastoj televiziji sve haljine koje je Nata nosila na svojim nastupima obukle su i voditeljke. Evo i dokaza!..Kristina Bekvalac već neko vreme radi kao stilistkinja na TV “Pinku” što je, ako obratite pažnju na odeću koju nose voditeljke, vrlo primetno....

Nastavak na Poznati.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.