Izvor: Svet, 13.Jun.2011, 02:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Saša Vidić: Karleuša može da peva samo u auspuh servisu!

Rat Jelene Karleuše i Saše Vidića otpočeo je pre nekoliko nedelja, kada je popularni kreator doslovce skratio JK za 7.000 evra!
Naime, poznati modni kreator i stilista iskoristio je prijateljstvo s vlasnikom "Tajm-auta", u kojem je JK zakazala tezgu, kako bi ga "posavetovao" da Karleuša i nije najbolji izbor pevača za otvaranje njegovog kluba, te da bi Nataša Bekvalac napravila znatno bolju atmosferu.

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Saša Vidić vs. Karleuša i Dara

Izvor: S media, 13.Jun.2011

Rat Jelene Karleuše i Saše Vidića otpočeo je pre nekoliko nedelja, kada je popularni kreator doslovce skratio JK za 7.000 evra! Kreator se osvrnuo i na stil Dare Bubamare, a Novosađanka nije prošla baš slavno....Poznati modni kreator i stilista Saša Vidić iskoristio je prijateljstvo s vlasnikom...

Nastavak na S media...

Saša Vidić: Karleuša može da peva samo u auspuh servisu

Izvor: Svet plus, 13.Jun.2011

Jelena Karleuša i kreator Saša Vidić su nbsp; zaratili, jer ju je Vidić "skratio " za 7000 evra sabotirajući njen nastup u jednom beogradskom klubu.

Nastavak na Svet plus...

Saša Vidić: Jelena Karleuša može da peva u auspuh servisu kao karburator?!?

Izvor: Scandal.rs, 13.Jun.2011

- Rat Jelene Karleuše i Saše Vidića otpočeo je pre nekoliko nedelja, kada je popularni kreator doslovce skratio JK za 7.000 evra! Naime, poznati modni kreator i stilista iskoristio je prijateljstvo s vlasnikom 'Tajm-auta', u kojem je JK zakazala tezgu, kako bi ga 'posavetovao' da Karleuša i nije...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.