Razvod neće biti	sporazuman

Izvor: Blic, 05.Apr.2011, 23:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Razvod neće biti sporazuman

Nataša Bekvalac i Danilo Ikodinović, koji su odlučili da se razvedu krajem januara ove godine, te početkom februara potpisali papire za sporazumni razvod u kancelariji novosadskog advokata Dragana Gojkovića, nikako ne uspevaju da promene bračni status. Danilo je prvog aprila zvanično promenio advokata i izgleda da je time ovaj slučaj dobio nove dimenzije koje bi mogle da naprave dodatne probleme i prolongiraju rastavu.

Natašin advokat Dragan Gojković zatečen >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << je Dačinim novim odlukama i ispričao je za „Blic" da je smatrao da je pitanje sporazumnog razvoda završeno, te da sada od zvaničnog sastanka ove dve strane zavisi kako će izgledati kraj.

- Da Danilo nije moj klijent, saznao sam iz vaših novina, a potom me je pozvao kolega Nemanja Aleksić, njegov novi advokat, da mi zvanično to i saopšti i istovremeno mi je rečeno da sve što je potpisano ne važi, te da ćemo morati sve ispočetka. Moja stranka i ja smo do tog trenutka smatrali da je pitanje razvoda završeno, ali očigledno je da nije. Ne znam koji su novi momenti nastupili i sve će biti jasno na sastanku koji bi trebalo da ugovorimo uskoro. Ne znam kada će biti sastanak, čekam poziv Danilovog advokata gospodina Aleksića - objasnio nam je Natašin advokat .

Gojković smatra da bi moglo biti problema.





Opširnije o ovome čitajte u izdanju "Blica" od srede, 6. aprila 2011. godine.

Povezane vesti: Danilo od Nataše ne traži ništa Razvod Nataše i Dače zapeo oko podele imovine Dača i pre razvoda preboleo Natašu "VB": Pogledajte provokativan nastup Nataše Bekvalac Nataši bi bilo bolje da ćuti
Pogledaj vesti o: Nova godina

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.