Provokativna Nata : Sa kim se Nataša Bekvalac mazi?

Izvor: Blic, 15.Jan.2014, 23:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Provokativna Nata : Sa kim se Nataša Bekvalac mazi?

Jedna od najlepših srpskih pevačica Nataša Bekvalac opet intrigira javnost novim spotom. Atraktivna plavuša je objavila tizer za spot koji je snimila za pesmu "Bolesno te volim".

Nataša Bekvalac opet izaziva! U spotu za singl "Bolesno te volim", pevačica je oskudno odevena u crni donji veš čime je pokazala izuzetno vitko telo.

Pored nje se u tizeru pojavljuje i maneken kome je pripalo >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << to zadovoljstvo da u spotu glumi njenog ljubavnika.

Spot je režirao čuveni režiser Miloš Nadaždin, dok je za Natašin stajling zaslužna njena mlađa sestra Kristina Bekvalac. Uskoro se očekuje premijera spota, a do tada će fanovi moći da uživaju u tizeru.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Provokativna Nata : Sa kim se Nataša Bekvalac mazi?

Izvor: Dzungla.org, 15.Jan.2014

Jedna od najlepših srpskih pevačica Nataša Bekvalac opet intrigira javnost novim spotom. Atraktivna plavuša je objavila tizer za spot koji je snimila za pesmu „Bolesno te volim“. . OpširnijeBlic

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.