Priča o odlasku Nataše Bekvalac u manastir

Izvor: Blic, 30.Jun.2011, 10:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Priča o odlasku Nataše Bekvalac u manastir

Najnoviji dvanaesti roman “Grešnica” Vesne Radusinović koji je objavila “Laguna” ovog puta bavi se problemima grešnica sa estrade. Autorka je glavnu inspiraciju za svoj roman pronašla u popularnoj pevačici Nataši Bekvalac.

U romanu glavna junakinja Sonja je urednica tabloidne novine i tabloidne tv emisije. Udata je za političara koji ulazi u tv rijaliti "Otac nacije”.

Majka >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << je trogodisnjeg dečaka, kojeg joj muž otima kada shvati da ona neće pristati na njegova pravila igre u okviru njegove politicke karijere. Sonja ima porodicu iz srednjeg staleža koja je ne razume, nesklonu skandalima.

Njena ro]ena sestra je prava svetica, nasuprot njoj koja je udata. Problemi u njenom životu počinju kada se zaljubljuje u kontroverznog biznismena. Njen život postaje gori od najcrnjih tabloida.

- Da bi knjiga bila slojevita neke ispovesti, tačnije ono sto su sačuvale od novinara tabloida dale su mi pevačice koje narod doživljava kao grešnice. Da li su one zaista grešnice pokušava da odgovori moja knjiga. Svoju priču o odlasku u jedan fruskogorski manastir mi je dala Nataša Bekvalac a njoj i ostalim akterima njene, a i drugih priča sam iz razumljivih razloga promenila imena - kaže Radusinovićka.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.