Izvor: Tracara.com, 01.Nov.2011, 12:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pogledajte spot “Šta ću ja” Nataše i Ogija

Nekoliko meseci nakon što je izašla pesma, Nataša Bekvalac i Ogi Radivojević snimili su spot za duetsku numeru Šta ću ja.'Nataša Bekvalac u krevetu sa tuđim mužem', 'Ogi Radivojević: Plašili su me pričama o Nataši', samo su neki od naslova u novinama u cilju što boljeg promovisanja videao za pesmu Šta ću ja.Pogledajte spot... Komentari? :)

Nastavak na Tracara.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Premijera spota Nataše Bekvalac i Ogija Radivojevića - šta ću ja (Video)

Izvor: Svet plus, 01.Nov.2011

Spot za duetsku pesmu " Scaron;ta ću ja " koju izvode Ognjen Radivojević i Nataša Bekvalac konačno je doživeo svoju premijeru sinoć u emisiji "Ami G show ".

Nastavak na Svet plus...

Ogi i Nataša u krevetu: Spot za pesmu “Šta ću ja”! *VIDEO*

Izvor: Scandal.rs, 01.Nov.2011

Pre nekoliko dana premijerno smo vam pokazali kadrove sa snimanja spota za duetsku pesmu 'Šta ću ja', koju izvode Nataša Bekvalac i Ogi Radivojević, a sada je ovaj video i konačno završen! Pesma, koja je za nekoliko meseci bez velike reklame uspela da pređe milion pregleda na Youtube, sada je...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.