Oproštajna poruka Natašinih fanova

Izvor: Vesti-online.com, 19.Nov.2011, 17:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Oproštajna poruka Natašinih fanova

Nataša Bekvalac ni posle datog obećanja nije se posvetila fanovima koji su redovno ažurirali njene fan stranice na internetu, pa je grupa njih odlučila da napusti pevačicu postavivši na Fejsbuku oproštajnu poruku...

Prešli smo preko svega, počevši od njenih laži i uzaludnih obećanja, preko raznih njenih (ne)dela koje su ovekovečili >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << novinski članaci na koje smo zažmureli i pružali joj podršku kada joj je bila najpotrebnija javnim podržavanjem, pa sve do vređanja i psovanja njene sestričine samo zato što joj se tako može i zato što joj je tetka Nataša Bekvalac, deo je oproštajne poruke koju su na fan stranici Nataše Bekvalac na Fejsbuku postavili administratori.

I ranije je bilo reči o tome da se pevačica ne posvećuje dovoljno ljudima koji su uz nju, koji prate njen rad i obaveštavaju njene obožavaoce o tome. Nakon obećanja da će posvetiti pažnju svima koji vode računa o njenom (internet) marketingu, Nata je opet razočarala. Povratnih informacija sa njene strane nije bilo pa je grupa vernih fanova odlučila da ukine sve što su do sada vodili vezano za nju- Jutjub nalog, Tviter profil, Fejsbuk stranicu i Fan tim profil uz lepe želje novosadskoj barbici.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.