Natašina i Ljubina ljubav cveta!

Izvor: Dzungla.org, 07.Maj.2011, 15:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Natašina i Ljubina ljubav cveta!

Nakon što se zvanično razvela, Nata je zaista krenula dalje...u život! Nastupala je u klubu 'Cinema', a sa njom je bio i njen novi dečko Ljuba.

Nataša Bekvalac zaista ima verne fanove, jer niko ko je zaista ne voli ne bi čekao 2 sata na njen nastup. Koncert je bio zakazan u 11 i 30 a popularna novosađanka je stigla tek oko 2h posle ponoći, dok je sa svirkom počela tek negde 2h i 30 min.

>> Pročitaj celu vest na sajtu Dzungla.org << />  
 
Pre zvezde večeri u lokal su stigao je njen sadašnji dečko Ljuba Jovanović koji je zauzeo separe u ćošku i uz ohlađeno vino čekao dragu. Sestra Kristina joj je takođe pružala podršku iz istog separea, sa svojiom dečkom Vladom Mandićem. Nakon samo sat nastupa, Nataša se pridružila Ljubi. Sačekali su da se mesto isprazni kako bi podelili nežnosti, ali smo ipak uspeli da uhvatimo jedan deo njihove 'ljubavne priče'. Izgleda da ovo dvoje nikaada nisu ni raskidali...
Njen nastup u četvrtak uveče u beogradskom klubu 'Sinema' bio je humanitarni, za pomoć Insitutu za majku i dete.

(Izvor: Puls)

Nastavak na Dzungla.org...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Dzungla.org. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Dzungla.org. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.