Nataša zaplakala tokom pesme: Pogledajte sve fotografije sa promocije novog albuma “Original”! (foto)

Izvor: Scandal.rs, 04.Jun.2016, 09:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nataša zaplakala tokom pesme: Pogledajte sve fotografije sa promocije novog albuma “Original”! (foto)

Nataša Bekvalac sinoć je promovisala svoj novi album “Original” u Beogradu! Pop zvezda pojavila se u spektakularnoj kreaciji dizajnera Darka Kostića i izvela uživo sve pesme sa CD-a koji će se u prodaji naći u ponedeljak.

Izuzetno sam emotivna večeras, zato neću puno pričati“, rekla je Bekvalčeva i otpočela promociju novim hitom “Ludilo”.

Posebno emitovno bilo >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << je izvodjenje numere “Hiljadu nula”, pesme posvećene Natašinoj ćerki Hani nakon koje je Bekvalčeva zaplakala.

Pevačicu je podržala cela porodica kao i suprug Ljuba Jovanović. Ana Bekuta, Ivana Baltić, Filip Živojinović, Nikola Lazetić sa suprugom Sonjom, Dušica Jakovljević, Nevena Božović, Dragan Brajović Braja, Filip Živojinović samo su neki od selebritija koji su podržali Natašu.

Nakon oficijalnog dela Nataša je presekla tortu i družila se sa zvanicama. Posle uspešne promocije Nataša je održala i nastup na istom mestu pred hiljadu i po ljudi.

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nataša Bekvalac: Svu svoju ljubav i energiju uložila sam u novi album! FOTO + VIDEO

Izvor: Svet plus, 04.Jun.2016

Pop pevačica Nataša Bekvalac sinoć je na jednom prestoničkom splavu održala promociju albuma “Original“ koji će se u prodaji naći od 6. juna...Novosadska barbika, kako mnogi nazivaju Natašu Bekvalac, stigla je na promociju novog albuma u pratnji svog menadžera Saše Vasića, a ispred su...

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.