Nataša i Vlada razmišljaju o venčanju u Veroni

Izvor: Blic, 25.Sep.2012, 07:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nataša i Vlada razmišljaju o venčanju u Veroni

Pevačica Nataša Bekvalac i maneken Vladimir Vuksanović proveli su romantični vikend u Veroni. Zaljubljeni par se ovom prilikom, kako saznajemo, raspitivao o detaljima najromantičnijeg venčanja na svetu, na mestu istorijske ljubavi između Šekspirovih junaka Romea i Julije.

- Na Vladinu inicijativu, prošlog petka Nataša i on su spakovali kofere i uputili se u Italiju kako bi naredna dva dana bili potpuno odvojeni od poslovnih obaveza. Inače, oboje veoma vole Italiju >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << i do sada su je odvojeno više puta posećivali, ali ovaj put je bio skroz drugačiji jer su bili zajedno, samo njih dvoje. Veoma su zaljubljeni i to svuda pokazuju, a već uveliko kuju planove o zajedničkom životu u Beogradu. Venčanje u Veroni im se čini kao sjajan potez - otkriva izvor „Blica“ blizak zaljubljenom paru.

Od pre tri godine svi parovi koji žele imaju priliku da sklope brak u Veroni. To zadovoljstvo košta 1.000 evra.

Kako pevačica i maneken ne žale ništa kad su u pitanju njihove emocije, ni ovako visoka cena za dozvolu za venčanje ne bi trebalo da predstavlja veliki problem.

Potraga za stanom

Par koji je zajedno tek nekoliko meseci navodno traga i za zajedničkim stanom. Iako ni jedno ni drugo nisu hteli da potvrde ovo, neki od njihovih zajedničkih prijatelja su posvedočili da su u potrazi za stanom na Vračaru.

Povezane vesti: Ljubav na Ibici: Nataša i u spotu ljubi Vladu "Nisam u vezi sa Natašom Bekvalac" Survivor koban po veze

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nataša Bekvalac i Vlada Vuksanović zakazali venčanje u Veroni?

Izvor: Svet plus, 25.Sep.2012

Pevačica Nataša Bekvalac i maneken Vladimir Vuksanović proveli su romantični vikend u Veroni. Zaljubljeni par se ovom prilikom raspitivao o detaljima najromantičnijeg venčanja na svetu, na mestu istorijske ljubavi između Scaron;ekspirovih junaka Romea i Julije.

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.