Nataša i Vlada - nije ljubav da se krije

Izvor: NaDlanu.com, 13.Avg.2012, 14:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nataša i Vlada - nije ljubav da se krije

Novosadska pevačica Nataša Bekvalac i njen momak, maneken Vladimir Vuksanović, po svemu sudeći više ne mare za komentare i e sakrivaju svoju ljubav od medija, pa su zato odlučili da njihovi poljupci pršte na sve strane.

"Kurir" piše, da je par posle velikog broja nastupa koje je pevačica imala u toku leta odlučio da se odmori u Hrvatskoj, na ostrvu Pag, koje je poznato kao "hrvatska Ibica". Poseban povod >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << je bilo i gostovanje di-džeja Axwella, koga je Nata slušala sa uživanjem!- Oduševljena sam ostrvom Pagom. Zaista je posebno mesto i jedinstveno na ovim prostorima. Axwell je jedan od mojih omiljenih di-džejeva i drago mi je da sam imala priliku da ga slušam, a sledeće godine sigurno dovodim svoje prijatelje - izjavila je pevačica.

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.