Nataša i Dača u novom rijalitiju “Parovi”

Izvor: Poznati.info, 20.Okt.2010, 02:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nataša i Dača u novom rijalitiju “Parovi”


Pop pevačica Nataša Bekvalac bi uskoro mogla da se nađe u reality show programu 'Parovi' koji će se od novembra emitovati na televiziji Hepi.
Verovatno ste pomislili da pored ovoliko velikog broja rijaliti programa ništa novo ne može da se pojavi na televiziji, međutim prevarili ste se. Od novembra na televiziji Hepi će početi sa emitovanjem rijaliti u kome će se deset parova pod budnim okom kamera takmičiti u vili od 800 kvadrata, a pobednik će biti par koji ostane poslednji u kući i sačeka povratak vlasnika. Uloga vlasnika kuće će pripasti Milanu Lanetu Gutoviću i njegovoj supruzi Vanji Kostić koji će pomono pratiti stanare njihove vile.
Takmičari neće biti samo ljubavni partneri već i prijatelji, rođaci ili poslovni partneri. Kao potencijalni učesnici novog...
Pogledaj vesti o: Nataša i Dača razvod

Nastavak na Poznati.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.