Nataša Bekvalac u turskoj seriji

Izvor: NaDlanu.com, 05.Okt.2011, 15:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nataša Bekvalac u turskoj seriji

Mnogi će se sigurno složiti da je Nataša Bekvalac kao stvorena za glumicu u TV noveli. Nata bi uskoro mogla da se pojavi u visokobudžetnoj turskoj seriji.

Prema pisanju lista "Kurir" snimanje serije trebalo bi uskoro da počne. Čelni ljudi producentske kuće "Šou TV" iz Istanbula videli su spot za duetsku pesmu Nataše Bekvalac i Emine Jahović "Gospodine" i istog trena se zainteresovali za "novosadsku barbiku".- Već su preko Emine ostvarili kontakt s Natašom i ona >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << uskoro kreće put Istanbula. Još nije kristalno jasno koji će lik tumačiti, s obzirom na to da ne zna jezik. Stoga postoji mogućnost da će se u više epizoda pojavljivati kao strana muzička zvezda. U svakom slučaju biće zapažena, budući da je reč o jakoj produkciji i jednoj od najskupljih turskih TV novela koje su ikada snimljene - kaže sagovornik "Kurira".

Nastavak na NaDlanu.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nataša u turskoj seriji?

Izvor: Tracara.com, 05.Okt.2011

Prema saznanjima današnjeg Kurira pop pevačica Nataša Bekvalac zaigraće u turskoj seriji! Navodno su iz produkcijske kuće Show, koja je snimala i seriju Polje lala, u kojoj je debitovala Emina Jahović, videli zgodnu Novosađanku i pošto-poto je žele u svom novom projektu.'Već su preko Emine...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.