Nataša Bekvalac sutra uživo u Premijera Vikend Specijalu! (video)

Izvor: Svet, 15.Jul.2017, 19:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nataša Bekvalac sutra uživo u Premijera Vikend Specijalu! (video)

Nataša Bekvalac će u sklopu promocije singla “Crta” sutra biti gošća u emisiji Premijera Vikend Specijal kod Ognjena Nestorovića i Tijane Price.
Pop zvezda će govoriti o novoj pesmi, ali i o svim temama koje intrigiraju javnost ovih dana.
Natašini fanovi će imati priliku i da joj postavljaju pitanja na Fejsbuk stranici >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << Premijere na koja će ona uživo odgovarati.
Pogledajte najavu:

SvetATA Images

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Nataša Bekvalac otvoreno: ALERGIČNA sam na lažni moral, uvek ću živeti onako kako želim!

Izvor: Svet, 16.Jul.2017, 16:40

Pop zvezda Nataša Bekvalac gostovala je u emisiji “Premijera Vikend Specijal” i sa voditeljima razgovarala na sve teme koje intrigiraju javnost.. Na pitanje o novoj vezi i na osudu dela javnosti što je tako brzo nakon razvoda otpočela romansu sa Lukom Lazukićem, Nataša je rekla:. “Ljudi,...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.