Nataša Bekvalac prodaje stanove po Beogradu

Izvor: Poznati.info, 31.Maj.2012, 09:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nataša Bekvalac prodaje stanove po Beogradu

Bekvalčeva otvara agenciju za nekretnine sa sestrom Kristinom i prijateljicom

Smučilo joj se pevanje!

Da li nema leba od pevanja ili je željna novog dokazivanja, tek pop pevačica Nataša Bekvalac otvara agenciju za nekretnine u Beogradu, a u biznis ulazi sa dobrom prijateljicom, kaže izvor >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << Kurira blizak „novosadskoj barbiki“.

- Iako je prodaja stanova bila u stagnaciji, luksuzne nekretnine se prodaju kao i obično, a budući da Nata ima veliki broj poznanika s dubokim džepom, ne bi trebalo da manjka ni klijentele. Firma počinje s radom već u junu, a pored Nataše i njene prijateljice, izvesno je da će deo posla, pa i kolača od profita, pripasti Kristini. Iako sestre Bekvalac nemaju nikakvog iskustva u trgovini nekretninama, Natašina prijateljica se ovim poslom bavi već mnogo godina, pa je realno očekivati da će i njih dve brzo savladati materiju – dodaje isti izvor.

Tragom ovih informacija kontaktirali smo s Natašom, a na molbu da prokomentariše navode našeg izvora rekla je kako nema komentar i dodala:

- Ne znam ko je izvor, ali znam da bi bilo jako lepo kad bismo svi gledali svoja posla.

Finale „Survajvera“ održaće se u subotu 2. juna u 21 sat, kada ćemo saznati ko je „jedini preživeli“ i ko osvaja nagradu od 50.000 evra. Ovo veče obeležiće nastup Nataše Bekvalac, kao i Severine Vučković i Tonija Cetinskog. Svi oni će izvesti svoje nove numere, a Severina je dala ekskluzivni intervju Prvoj televiziji za emisiju „Ekskluziv“, koji će biti emitovan u petak. Seve je govorila o majčinstvu, životu na tri adrese, sinu Aleksandru, doživljajima iz porodilišta, kao i o povratku na scenu. Na kraju intervjua se rasplakala.

Nastavak na Poznati.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.