Nataša Bekvalac postala tetka! FOTO

Izvor: Svet plus, 02.Feb.2016, 17:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nataša Bekvalac postala tetka! FOTO

Sestra od tetke Nataše Bekvalac, Jelena Mrkić porodila se danas i na svet donela još jednog zdravog dečaka kome su ona i njen suprug Damir Mihajlović dali ime Konstantin.

Pevačica i bivša učesnica rijalitija "Survajver", presrećna je što se po drugi put ostvarila u ulozi majke, a ponosna tetka Nataša Bekvalac na društvenim mrežama podelila je sa svojim fanovima ovu radosnu vest: "Danas >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << je naša porodica bogatija za još jednog muškog člana. Moja hrabra sestra JELENA je donela na svet dečaka Konstantina! Preponosna sam na tebe, voli te tetka Naki", piše u opisu fotografije.

Jelena Mrkić, sa poznatim ultimatfajterom i šampionom u kategorijama K1 i MMA Damirom Dadom Mihajlovićem iz Novog Sada, već ima jedno i po godišnjeg sina Gavrila.

Danas je nasa porodica bogatija za jos jednog muskog clana😆Moja hrabra sestraJELENA je donela na svet decaka Konstantina👼Preponosna sam na tebe,voli te tetka Naki💖💖💖💖💖💖

A photo posted by Nataša Bekvalac (@bekvalceva) on Feb 2, 2016 at 6:43am PST

Nastavak na Svet plus...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.