Nataša Bekvalac izazvala nezapamćenu buru izjavama u Amidži šouu! Evo šta je rekla o razvodu, Ljubi, Danilu, novoj pesmi…

Izvor: Svet, 12.Jul.2017, 14:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nataša Bekvalac izazvala nezapamćenu buru izjavama u Amidži šouu! Evo šta je rekla o razvodu, Ljubi, Danilu, novoj pesmi…

Nataša Bekvalac sinoć je gostovala kod Ognjena Amidžića i šokirala javnost brojnim izjavama koje niko nije očekivao. Po prvi put je govorila o razvodu od Ljube Jovanovića:
“Mislim da je razvod strašno privatna stvar. Ja sam odlučila da tako bude. To se u javnosti gledalo kao da se desilo odjednom, a to je zbog toga što nisam išla da kukam po medijima kako se osećam. Razvod je samo >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << stvar odluke, niko se ne razvodi zato što mu je dobro, nego zato što mu je loše. Ja volim svoj život, on brzo prolazi. Mediokritete sam odavno prerasla, ja živim srećan život, bez obzira na to šta drugi pričaju o meni. Nisam bila srećna i to je sve”, ispričala je Bekvačeva i dodala da sa Jovanovićem nema nikakvu komunikaciju:
“Ljuba i ja nemamo komunikaciju sada. Ne znam da li je bolje tako, ali ja živim onako kako se osećam i nema šanse da odustanem od toga”.
Nataša je priznala i da je Luku Lazukića srela pre nego što se razvela i da je velika privlačnost i energija koju je osetila presudila da izađe iz braka u kom je nesrećna.
Na Ognjenovo pitanje da li je sa bivšim muževima razgovarala o novom partneru, pop zvezda je rekla:
“Prethodni ništa ne kaže… Nisam ni čula šta kaže. A, kada je Danilo u pitanju, mislim da Danilo ima poverenje u mene, i kao za majku svog deteta, i kao osobu. Suviše se mi dugo i dobro znamo da bi on brinuo”, rekla je Nataša.
Na pitanje kakav odnos njih dvoje sada imaju, rekla je:
“Funkcionišemo odlično za sve što je nama najvrednije i najvažnije, a to je naša ćerka”.
Nataša je sinoć predstavila i novu pesmu “Crta” koja pretenduje da postane ogroman hit. Poslušajte ukoliko već niste:

svet.rsnemanja kostić/svet

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.