Nataša Bekvalac iz kreveta broji milione

Izvor: Story, 05.Avg.2015, 14:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nataša Bekvalac iz kreveta broji milione

Pop zvezda Nataša Bekvalac mogla bi da se pohvali kako je 2015. svakako njena godina.

Nakon mirne ljubavne luke u kojoj uživa sa suprugom Ljubom Jovanovićem, veliki uspeh ima i na polju karijere. Nataša je nedavno objavila singl Original, koji već ima četiri miliona pregleda na Jutjubu.

Provokativnom fotografijom iz kreveta, koja oslikava jedan od kadrova spota za ovaj hit Nataša je pozdravila fanove na Instagramu i ujedno im uputila reči hvale za podršku >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << kao i da će nakon povrede kolena uskoro da se vrati nastupima.

A photo posted by Nataša Bekvalac (@bekvalceva) on Aug 5, 2015 at 3:42am PDT

Nastavak na Story...






Povezane vesti

Lepotica na mamu: Hana i Nataša poput bliznakinja!

Izvor: Story, 05.Avg.2015

Osmogodišnja ćerkica Nataše Bekvalac od prvog septembra kreće u treći razred osnovne škole a čini se da je samo juče bila mamina mala maza...Nataša Bekvalac i Hana, foto: Instagram..Nataša uživa u vrememu koje provodi sa Hanom, i ne krije da joj je ćerka najdraže društvo...A photo posted...

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.