Nataša Bekvalac i komšinica oči u oči na sudu

Izvor: Blic, 13.Sep.2013, 20:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nataša Bekvalac i komšinica oči u oči na sudu

Nataša Bekvalac danas će izaći pred sudije Prvog opštinskog suda. I to dva puta. Naime, pevačica se tuži sa komšinicom zbog povrede časti, ali se i brani od njenih optužbi za vršnjačko uznemiravanje koje je pripisano njenoj ćerki Hani.

Pevačica je krajem prošle godine tužila komšinicu I.M. za uvredu časti. Njih dve su imale verbalni okršaj ispred zgrade “Oaza” u Beogradu, u kojoj obe >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << žive.

Kako je tada ispričao advokat Bekvalčeve, “I.M. ju je bez razloga verbalno napadala, a u jednom slučaju je osula niz uvreda u koje je uključila i Natašinu maloletnu ćerku. U nekoliko navrata je ta žena kada prođe pored Nataše davala vulgarne opaske, što je ona ignorisala”.

Sve se zakuvalo u oktobru, kada je I. M. nasred ulice Nataši rekla: “Kur***ino, bolje vaspitavaj to dete nego što se je*eš unaokolo!” Tada je Nataša Bekvalac presavila tabak i podnela tužbu tražeći nadoknadu od 400.000 dinara.

Njih dve će danas pred sudije i zbog druge tužbe iza koje stoji komšinica. Ona tvrdi da je Hana, ćerka Nataše i Danila Ikodinovića, uznemiravala i maltretirala njeno dete. U tužbi traži 600.000 dinara.

Ovo je treće ročište za oba predmeta. Prvo je bilo u februaru, ali se tada pevačica nije odazvala pozivu suda, a potom u aprilu na zakazano saslušanje nije došla komšinica I.M.

Ukoliko se danas neka od njih dve ne pojavi, sudije će izreći kaznu za nepoštovanje suda.

I.M. je navela da je Hana navodno vređala njenu ćerku, ali joj je, kako je istakla u tužbi, smetalo i to što se Nataša noću kasno vraća kući i tom prilikom uznemirava komšiluk.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nataša Bekvalac i komšinica oči u oči na sudu

Izvor: Dzungla.org, 13.Sep.2013

Nataša Bekvalac danas će izaći pred sudije Prvog opštinskog suda. I to dva puta. Naime, pevačica se tuži sa komšinicom zbog povrede časti, ali se i brani od njenih optužbi za vršnjačko uznemiravanje koje je pripisano njenoj ćerki Hani.. OpširnijeBlic

Nastavak na Dzungla.org...

TEŠKE UVREDE NA ULICI: Nataša Bekvalac tužila komšinicu!

Izvor: NaDlanu.com, 14.Sep.2013, 01:00

Sve se zakuvalo u oktobru, kada je I. M. nasred ulice Nataši rekla: "Kur***ino, bolje vaspitavaj to dete nego što se je*eš unaokolo!" Tada je Nataša Bekvalac presavila tabak i podnela tužbu tražeći nadoknadu od 400.000 dinara. ..Pevačica je krajem prošle godine tužila komšinicu I.M. za uvredu...

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.