Nataša Bekvalac: U 2015. želim još jedno dete

Izvor: Press, 01.Jan.2015, 18:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nataša Bekvalac: U 2015. želim još jedno dete

Prošla godina je za atraktivnu pevačicu Natašu Bekvalac bila veoma turbulentna. Zato je sebi u Novoj godini poželela velike poslovne i privatne uspehe, za čije ostvarenje će se boriti kao nikad ranije.
Nataša Bekvalac (34) je početkom 2014. raskinula veridbu >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << sa manekenom Vladom Vuksanovićem (26) i ubrzo obnovila romansu sa rukometašem Ljubom Jovanovićem (32). Iako je najavljivala i novi album, objavila je samo singl “Mogu da prođem”. Međutim, zadovoljna je postignutim.
- Slobodno mogu da kažem da je i na privatnom i na poslovnom planu 2014. bila jedna od najuspešnijih. Mnogo sam nastupala, ali i bila fokusirana na album koji sam spremila za mart naredne godine. Privatno sam potpuno mirna i ispunjena i tako dobijam energiju koja mi je potrebna za sve ono što me iscrpljuje van kuće - kaže Nataša, a na pitanje da li postoji nešto što nije ostvarila, odgovara:

- Nikad ne pravim velike planove, radujem se svemu što život donese. To prihvatam jer znam da na kraju uvek donese dobro.
Ipak, ima jednu neostvarenu želju. Pevačica mašta o velikoj porodici i želi da u 2014. ponovo postane majka. 
- Odrasla sam u velikoj porodici i volela bih da i sama takvu stvorim, iako nam i sada ničega ne manjka - kaže Bekvalčeva, koja iz braka sa Danilom Ikodinovićem (38) ima ćerkicu Hanu (7).
- Najponosnija sam mama na svetu - dodaje Nataša. 
Za lepu pevačicu 2014. je bila prelomna godina u ljubavnom životu. Priznaje da uživa u vezi sa rukometašem i tvrdi da je pronašla recept za očuvanje sreće - da što manje priča u javnosti o ljubavi.
- Nikad nisam pričala o privatnom životu jer su novinari u njega uvek bili mnogo upućeniji od mene same. Pogotovo sada kada imam potpuni mir i kada sam vrlo stabilna, nemam ni jedan jedini razlog da o svom životu govorim jer ga - živim! Ne pravim planove. Najbolji recept da sačuvate ljubav jeste da ga javnosti ne dajete na tacni - kaže Nataša. 

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.