Nataša Bekvalac: Ovo je deset situacija u kojima je opravdano udariti ženu

Izvor: Story, 08.Feb.2015, 18:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nataša Bekvalac: Ovo je deset situacija u kojima je opravdano udariti ženu

Trenutno je u žiži medijskog interesovanja incident koji je dogodio između Ana Marije Žujović i Vladimira Stanojevića, a neke od poznatih ličnosti iznele su svoj stav povodom ove situacije. Jedna od njih je i poznata pop pevačica

Nataša Bekvalac, foto: Instagram

Naime, Nataša Bekvalac je na svoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << Instagram profil postavila fotografiju kojom jasno daje do znanja svim svojim pratiocima i obožavaocima šta ona misli o nasilju nad ženama.

O incidentu koji se dogodio između Ana Marije Žujović i Vlade Stanojevića, pročitajte OVDE.

Jelena Bin Drai podržala Vladu Stanojevića, a više o tome, pročitajte OVDE.

Pevačica je ovim želela da iznese svoj stav da ne postoji situacija, koliko god bila stresna, u kojoj bi muškarac mogao da digne ruku na svoju nežniju polovinu.
Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.