Nataša Bekvalac: Ići il ne ići na Filipine, pitanje je sad

Izvor: Svet, 16.Jul.2010, 01:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nataša Bekvalac: Ići il' ne ići na Filipine, pitanje je sad

Nataša Bekvalac razmatra ponudu da postane takmičar ekstremnog rijalitija. Pop zvezda dobila je ponudu produkcijske kuće "Vižn tim" da bude takmičarka "VIP Survajvera", koji počinje da se snima početkom avgusta na Filipinima! Navodno, "novosadska Barbika" sa svojim menadžmentom još uvek razmišlja da li da prihvati učešće, jer ne bi želela da mesec dana bude odvojena od ćerke Hane. Pored Nate, ponudu su dobile i njena sestra pevačica Jelena Mrkić, zatim mlada estradna nada Dunja Ilić, bivši odbojkaš Edin Škorić i denser Nenad Knežević Knez. Bekvalčeva je bila iznenađena predlogom da mesec dana provede na pustom ostrvu, pa je od organizatora tražila malo vremena za konačnu odluku. "Iako je lepa Nata bila šokirana ponudom, nije odbila učešće i tražila je malo vremena da o svemu dobro razmisli. Najveću prepreku joj predstavljaju razdvojenost od ćerke i veliki broj nastupa koji je zakazala za avgust, kada je predviđeno snimanje rijalitija. Ipak, pevačica je dobila primamljiv honorar i još nije rekla kategorično ne. Producenti svim silama vrše pritisak da atraktivna pevačica prihvati predlog jer bi im ona obezbedila veliki rejting", kaže izvor "Pressa" blizak produkciji. U kratkoj izjavi Nataša nije želela ni da potvrdi, ali ni da demantuje da će ući u popularni rijaliti. "Ne mogu da pričam o tome", rekla je Nata kroz osmeh.

Dobro obavešten izvor kaže da lekarski pregledi potencijalnih učesnika "VIP Survajvera" uveliko traju. Takav pregled već je obavila Natašina sestra, pevačica Jelena Mrkić! Biće veoma interesantno ako obe prihvate učešće, jer već četiri godine ne govore i izbegavaju se u širokom luku kad god se sretnu! Jelena zna da postoji mogućnost da se i Nataša pojavi na ostrvu i to joj ne smeta. Dosta javnih ličnosti je potpisalo ugovore, ali će se samo njih 20 boriti za nagradu vrednu 50.000 evra! Interesantno je što će se u "Survajveru" pojaviti i taze razvedeni Edin Škorić, čija je bivša supruga Ivana boravila u kući "Velikog brata"! Boje Crnogoraca braniće nekada velika muzička zvezda Nenad Knežević Knez, a producenti će u tim ubaciti i dve manekenke, čija se imena zasad drže u tajnosti. Autor i voditelj emisije "Sasvim prirodno" Jovan Memedović, za koga se tvrdilo da je prihvatio ponudu, ipak neće učestvovati u "Survajveru". "Jovan Memedović nikad nije prihvatio ponudu da se pojavi u rijalitiju 'Survajver'", rekli su u PR službi RTS-a. Inače, seksepilna novosadska manekenka Nina Seničar početkom godine bila je najpopularnija ličnost u Italiji zahvaljujući učešću u italijanskoj verziji "VIP Survajvera". Nina je osvojila naklonost publike zbog navodne romanse sa kuvarom Simonom Rugatijem. Samanta Foks, muzička zvezda osamdesetih, učestvovala je u programu "Ja sam slavan... Puštaj me odavde!", koji dosta podseća na "Survajver" jer se slavne ličnosti stavljaju na teška iskušenja u divljini. Samanta je morala da pliva okružena ajkulama i da jede paukove, a na kraju ju je publika izbacila iz takmičenja!
Pročitaj na www.svet.rs

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Odbojkaš Edin Škorić u „VIP Survivoru“

Izvor: Blic, 16.Jul.2010

Edin Škorić, bivši muž manekenke Ivane Škorić i odbojkaš, trebalo bi da učestvuje u prvom serijalu „VIP Survivor“ koji počinje da se snima u avgustu na Filipinima. Zajedno sa njim u borbi za opstanak takmičiće se više od petnaest poznatih ličnosti, među kojima će se naći i Biljana...

Nastavak na Blic...

Nataša Bekvalac u 'VIP Survajveru'

Izvor: SrbijaNet.rs, 16.Jul.2010

Rijaliti šou 'VIP Survajver', koji će se snimati početkom avgusta, imaće vrlo zanimljive učesnike. Na pusto ostrvo na Filipinima mogli bi da se zapute pevač Nenad Knežević Knez, bivši odbojkaš Edin Škorić, pop pevačica Nataša Bekvalac i njena sestra i koleginica Jelena Mrkić.

Nastavak na SrbijaNet.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.