Nataša Bekvalac: Borim se sa svojim strahovima i porocima i nikada neću prestati!

Izvor: Svet, 21.Jul.2016, 22:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nataša Bekvalac: Borim se sa svojim strahovima i porocima i nikada neću prestati!

Nataša Bekvalac pristala da odgovara na pitanja brojnih fanova.
Jednog od njih je interesovalo kako joj polazi za rukom da izgleda tako savršeno.
“Uz tim koji imam ja, svaka druga devojka izgledala bi čak i lepše od mene. Ipak, za dobar i negovan izgled neophodna je svakodnevna nega, izbalansirana ishrana, fizička aktivnost i što manje stresa.”
S obzirom na to da su njeni roditelji >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << nedavno proslavili 44. godišnjicu braka, Nataša je rekla da je njoj u životu najbitnije da bude srećna, a otkrila je i kako joj to polazi za rukom:
“Za sreću se moraš boriti i ona se zaslužuje. Ja sam zaljubljena u ljubav, a znam brakove koji traju i više godina, a ljubavi nema i ljubavi koje traju dugo, a ljudi nisu u braku.”
Iako se trudila da ostavi cigare, u tome nije uspela.
“Borim se sa svojim strahovima i porocima, i nikada neću prestati”, iskrena je bila Nataša Bekvalac.

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Nataša Bekvalac: Borim se sa svojim strahovima i porocima i nikada neću prestati!

Izvor: Scandal.rs, 21.Jul.2016

Nataša Bekvalac pristala da odgovara na pitanja brojnih fanova...Jednog od njih je interesovalo kako joj polazi za rukom da izgleda tako savršeno...“Uz tim koji imam ja, svaka druga devojka izgledala bi čak i lepše od mene. Ipak, za dobar i negovan izgled neophodna je svakodnevna nega, izbalansirana...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.