Nata slala piće Tanji!

Izvor: S media, 16.Maj.2011, 18:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nata slala piće Tanji!

Nataša Bekvalac se proteklog vikenda prvi put nakon razvoda srela sa aktuelnom devojkom svog bivšeg supruga Danila Ikodinovića, Tanjom Vračarić.

Kako Alo! saznaje, dve plavuše su u petak uveče izašle u kafanu „Kućerda na lakat“ u Novom Sadu, svaka sa svojim društvom, a očevici kažu da su varnice prštale na sve strane! Iako >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << su mnogi očekivali neprijatne scene između bivše i sadašnje Dačine izabranice, sve se završilo samo na oštrim pogledima, ali je vrhunac večeri svakako bio trenutak kada je Nataša pokušala Tanju da časti pićem!

- Dačina devojka Tanja je izašla u popularnu kafanu sa nekoliko drugarica. Nakon sat vremena u isti lokal ušla je Nataša Bekvalac sa sestrom Kristinom i još na vratima spazila svoju „naslednicu“. Konobari su se smrzli i smestili Natu u separe koji je bio prilično udaljen od Tanjinog da bi izbegli svaku mogućnost da dođe do neke neprijatne situacije - priča dobro obavešteni izvor koji se zatekao na licu mesta.

Nata prvi put pred Novosađanima

Nataša traži tri miliona odštete!

Nataša Bekvalac angažovala Dačinog advokata!

- U prvim momentima sve je delovalo da će se Nata i Tanja ignorisati čitavo veče, međutim, kada se malo opustila alkoholom, Bekvalčeva je priredila scenu koja se već danima prepričava po vojvođanskoj prestonici. Pozvala je konobaricu i rekla joj: „Idi, pitaj onu tamo šta će da pije!“, misleći na Vračarićevu. Konobarica ju je iznenađeno pogledala, ali je ipak uradila sve po želji panonske barbike. Prišla je Tanji i pitala je šta će popiti na Natašin račun. Devojka je prebledela, odmahnula glavom i odbila piće - tvrdi isti izvor koji dodaje da je incident izbegnut samo zahvaljujući pribranosti devojke Danila Ikodinovića.

- Da bi izbegla eventualne probleme, Tanja je momentalno pokupila svoje pinkle i napustila kafanu. Što se tiče Nataše, ona je sa Kristinom i nekoliko prijatelja u ovom lokalu ostala do ranih jutarnjih časova, gde je, čini se, odmah po Tanjinom odlasku zaboravila i da su se srele - ispričao je izvor za naš list, a s obzirom na to da Novi Sad nije toliko veliki, susreti između aktera priče Bekvalac - Ikodinović biće učestali budući da svi žive u vojvođanskoj prestonici. Podsećanja radi, nedavno se dogodio i susret Danila Ikodinovića i Natašinog dečka Ljube Jovanovića, koji je na opšte iznenađenje protekao u prijateljskom raspoloženju.

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.