Nata sa salaša odletela u Peking!

Izvor: Dzungla.org, 16.Sep.2011, 16:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nata sa salaša odletela u Peking!

Nataša Bekvalac otputovala u Kinu sa drugaricom, čiji verenik živi u glavnom gradu najmnogoljudnije zemlje

Odletela.
Nataša Bekvalac napustila je juče salaš pokraj Novog Sada, na kom je odlučila da živi u narednom periodu. Ne, nije joj se smučio, nego je morala da ide, ni manje ni više, nego u Peking! Pevačica je s aerodroma „Nikola Tesla“ u Kinu odletela preko Istanbula, i to >> Pročitaj celu vest na sajtu Dzungla.org << u društvu prijateljice Sanje, na čijem će venčanju ove jeseni biti kuma.
- Budući suprug Natine drugarice već duže živi i radi u Pekingu. One su mu otišle u posetu kako bi utanačili detalje venčanja koje bi trebalo da se desi početkom oktobra. Nataša će im biti kuma, a ovo putovanje će iskoristiti i da se dobro zabave u jednom od najvećih gradova na svetu. U kineskoj prestonici će ostati oko dve nedelje - kaže naš sagovornik.
Paparaco Kurira uslikao je kume dok su juče oko pola dva čekirale karte za let.
Ćazim je čekao u Istanbulu?!
Tokom jučerašnjeg dana mogle su se čuti i spekulacije da je Natašu na aerodromu u Istanbulu, gde je presedala, čekao Ćazim Osmani, koji im se pridružio na putu do Pekinga. Ostaje nejasno šta će njih dvoje zajedno kad su raskinuli pre više od dve nedelje.
(Izvor: Kurir)

Nastavak na Dzungla.org...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Dzungla.org. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Dzungla.org. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.