Nata pokazala gaćice i tetovažu

Izvor: Dzungla.org, 14.Dec.2012, 22:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nata pokazala gaćice i tetovažu

Pevačica Nataša Bekvalac je oduševila u četvrtak uveče publiku na nastupu u klubu „Kolektiv“, ali i pokazala novu tetovažu i bele gaćice.

PEVAČICA Nataša Bekvalac je oduševila u četvrtak uveče publiku na nastupu u klubu „Kolektiv“, ali i pokazala novu tetovažu i bele gaćice. Naime, plava mašna koju je novosadska >> Pročitaj celu vest na sajtu Dzungla.org << barbika tetovirala na desnoj ruci je samo privremena i skida se posle nekoliko dana, a nalazi se na mestu gde je pevačica svojevremeno istetovirala početno slovo imena bivšeg supruga Dače Ikodinovića. Nataša se na ovo, navodno, odlučila iz čisto estetskih razloga, jer joj se ta slika veoma dopala.
Novosadska šećerlema privukla je pažnju i šljokičavom mini suknjom koju je specijalno za nju kreirala rođena sestra Kristina. Slučajno ili namerno, suknja je više otkrivala nego što je pokrivala, pa su gosti kluba mogli da vide i kakve je boje Natin donji veš. Kompozitor i aranžer Damir Handanović je uz Natine hitove proslavio rođendan, a slavlju su prisustvovali Marina Tucaković, Marko Kon, novopečeni supružnici Milena Vučić i Nikola Burovac i Danijel Pavlović, a među poslednjima u klub je stigao Natašin dečko Vladimir Vuksanović.
 
NATAŠA-SLUŠKINJA
Pop pevačica Nataša Bekvalac podigla je publiku na noge, a zatim je, specijalno, otpevala stihove nove pesme „Sluškinja“!
Oni koji su prisustvovali prvom izvođenju pesme, odmah su procenili da je hit.
Jedno je sigurno, ova pesma ce gotovo detaljno, opisati ono sto lepu Natu muči ovih dana.

Nastavak na Dzungla.org...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nataša Bekvalac prekrila Dačinu tetovažu

Izvor: Kurir, 15.Dec.2012, 07:04

Bekvalčeva stavila plavu mašnu na desnu ruku preko istetoviranog slova D, a gosti „Kolektiva“ mogli su da vide i njen donji veš..Posebna!..Nataša Bekvalac je pre dve večeri nastupila u popularnom beogradskom klubu „Kolektiv“, a brojna publika je imala prilike da vidi Natinu novu tetovažu,...

Nastavak na Kurir...

Nata prekrila tetovažu posvećenu Dači: Pevačica pokazala bele gaćice i plavu mašnicu!

Izvor: Svet, 15.Dec.2012

Pevačica Nataša Bekvalac oduševila je u četvrtak uveče publiku na nastupu u jednom beogradskom klubu, ali i pokazala novu tetovažu i bele gaćice. Naime, plava mašna koju je novosadska barbika tetovirala na desnoj ruci nalazi se na mestu gde je pevačica svojevremeno istetovirala početno slovo...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Dzungla.org. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Dzungla.org. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.