Naša pevačica o nasilju u porodici: Ako ne zakoračim biću kao 90% žena VIDEO

Izvor: B92, 17.Okt.2018, 12:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Naša pevačica o nasilju u porodici: "Ako ne zakoračim biću kao 90% žena" VIDEO

Srpska pevačica Nataša Bekvalac gostovala je u emisiji "Jutro s Jovanom i Srđanom“ na TV Prva.

Pevačica je pričala o porodičnim i životnim problemima kroz koje je prolazila.

"Dotakla sam dno, ali ne osećam se kao jadnica i neću da isijavam takvu energiju. Dogodilo mi se ono što može da se dogodi svakome", rekla je ona.

Nataša je istakla da joj je vrlo neprijatno da priča o svemu što joj se desilo sa bivšim suprugom i da to neće činiti >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sve dok se sudski proces ne završi.

Na pitanje da li se pokajala zbog toga što je nakon zadobijenih povreda otišla u bolnicu i tako svoj slučaj nasilja u porodici obelodanila javnosti, kako su na nju delovale poruke žena koje su prošle isto što i ona, kako je uspela da izbalansira povratak na scenu sa tromesečnom bebom i kako je povratila samopouzdanje nakon porođaja pogledajte detaljnije u video-snimku.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.