Izvor: iYupi.com, 10.Jun.2011, 05:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NATAŠA BEKVALAC ŠUTNULA LJUBU!

ako su mnogi bili ubeđeni da će ljubavna romansa pop pevačice Nataše Bekvalac i rukometaša Ljubomira Jovanovića poprimiti ozbiljne razmere, to se po svemu sudeći neće dogoditi! Kako „Alo!“ saznaje, Nata je okončala vezu sa zgodnim sportistom jer ne želi da se vezuje ni za koga posle bolnog razvoda kroz koji je prošla! - Kada je okončala brak iz... (Ovo je samo deo vesti, posetite iYupi.com za sve vesti, video klipove i mnogo više.)

Nastavak na iYupi.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

DŽENAN NA UDARU HAKERA!

Izvor: iYupi.com, 10.Jun.2011

Posle upada na sajtove raznih ministarstava, organizacija, crkvenih i državnih institucija, na udar hakera došli su i pevači, što je na svojoj koži najbolje osetio Dženan Lončarević, kome su na „jutjubu“ izbrisali broj pregleda pesama. - Slučaj nismo prijavili policiji jer je ovo zemlja...

Nastavak na iYupi.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta iYupi.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta iYupi.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.