Malo joj para: Nataša Bekvalac neće u tursku sapunicu!

Izvor: Svet, 08.Okt.2011, 15:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Malo joj para: Nataša Bekvalac neće u tursku sapunicu!

naslov: 
Malo joj para: Nataša Bekvalac neće u tursku sapunicu!



excerpt: 
Popularna novosadska pevačica Nataša Bekvalac trebalo je da krene stopama svoje koleginice Emine Jahović i započne glumačku karijeru...


izvor: 
Blic


tekst clanka: 
Popularna novosadska pevačica Nataša Bekvalac trebalo je da krene stopama svoje koleginice Emine Jahović i započne glumačku karijeru u turskoj sapunici.
Iako su producenti veoma zainteresovani za Natašu, ona nema vremena za to, a ni honorar je nije naročito oduševio.
"Nataša nema vremena za to, radi na svom novom singlu 'Ja sam dobra' i na novom albumu. Novac koji joj je ponuđen za ulogu nije veliki, a preveliko je cimanje za to. Jezik je glavna barijera, kao i vreme. Jako su male ako ne i nikakve šanse da Nataša glumi u toj seriji. Serija se snima za mesec i po dana a ona je tada jako zauzeta", rekao je blizak prijatelj Nataše Bekvalac. Zbog konstantnog pritiska medija i pisanja o njenim ljubavnim aferama Nataša se na neko vreme povukla iz javnog života i posvetila muzici.



slika_mala: 



Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.