Ljubav: Nataša Bekvalac i Ljuba Jovanović proslavili treću godišnjicu braka! FOTO

Izvor: Svet plus, 15.Jan.2017, 21:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ljubav: Nataša Bekvalac i Ljuba Jovanović proslavili treću godišnjicu braka! FOTO

Nataša Bekvalac i njen izabranik, Ljuba Jovanović, proslavili su danas treću godišnjicu braka, a pevačica je pokazala i kako.

Naime, Nataša je na svoj instagram profil okaćila fotografiju na kojoj njen suprug Ljuba i ona razmenjuju poljupce u romantičnoj atmosferi, a uz sliku je išla i poruka:"Kada mi je dosadno i treba mi dodatna pažnja, samo optužim muža da me ne voli više! Gazimo treću >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << godinicu braka, nek' nam je sa srećom" napisala je ona.

Kada mi je dosadno i treba mi dodatna pažnja samo optužim muža da me ne voli više😈😂🙃...gazimo treću godinicu braka😎...nek' nam je sa srecom❤...

A photo posted by Nataša Bekvalac (@bekvalceva) on Jan 15, 2017 at 6:59am PST

 

Nastavak na Svet plus...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.