Kristina: Ubiće me Nataša što ću ovo reći!

Izvor: Poznati.info, 03.Feb.2013, 06:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kristina: Ubiće me Nataša što ću ovo reći!

Bekvalčeva je bila iskrena kada je odgovorila na koga njena sestričina liči.

- Moram da priznam da imam veliki problem generalno sa ženama i tim šta je seksi i šta nije. Ja seksipil gledam na potpuno drugačiji način. I meni nije preterano seksi žena koja je u potpuno pripijenoj haljini, kratkoj, sa dekolteom. Ali definitivno žene menjaju svest o tome i mislim da zaista prate trendove, počinju da prate trendove. Žena ne mora biti gola da bi bila seksi- objasnila je Kristina Bekvalac u emisiji “Život u trendu”.

Nataša Bekvalac i Dača Ikodinović | Foto: Zoran Ilić

Nastavak na Poznati.info...






Povezane vesti

Kristina Bekvalac: Nataša će me ubiti, Hana je ista Dača

Izvor: Dzungla.org, 03.Feb.2013

Stilistkinja Kristina Bekvalac gostujući u emisiji „Život u trendu“ otkrila je nešto što se njenoj sestri Nataši neće nikako dopasti. Kristina je između ostalog govorila o svom shvatanju „seksipilne žene“, ali i da je njena sestričina Hana ista kao njen otac Danilo Ikodinović. –...

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.