Ko je srušio snove Nataši Bekvalac?

Izvor: B92, 11.Maj.2015, 09:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ko je srušio snove Nataši Bekvalac?

Pevačica Nataša Bekvalac je otvorila dušu i priznala ko je srušio njene snove u detinjstvu.

U emisiji “Ekskluziv” pevačica se prisetila bolnog trenutka iz detinjstva, kada ju je čuvena Bebi Dol, žargonski rečeno, “iskulirala”.

Bekvalčeva tvrdi da uvek rado daje autograme fanovima i da se neretko fotografiše sa njima i na taj način želi da im ulepša vreme provedeno sa njom. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Međutim, kada je ona bila mala, njen najveći idol nije isto postupio, kao što ona postupa danas sa svojim fanovima.

“Imam strpljenja da dajem autograme obožavateljima, jer sam kao dete imala jedno negativno iskustvo sa pevačicom koju sam mnogo volela. Bila sam fascinirana Bebi Dol. U tom trenu ceo svet mi je bio srušen. Sada je potpuno razumem, kada posmatram iz ovog ugla”, rekla je Nataša.

Šuo biznis je šou biznis, i šou mora da ide dalje, sa autogramom ili bez njega.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.