KOMENTARI PLJUŠTE SA SVIH STRANA Nataša Bekvalac pokazala ko je njena PRVA LJUBAV

Izvor: Blic, 10.Avg.2017, 19:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KOMENTARI PLJUŠTE SA SVIH STRANA Nataša Bekvalac pokazala ko je njena PRVA LJUBAV

Poznata je kao neko ko često iznenađuje domaću javnost odlukama, a sada je na društvene mreže postavila sliku koja je pokrenula veliki broj komentara.

Nataša Bekvalac je u drugom mesecu trudnoće, a odlučila je da sa svima podeli ko joj najviše znači, čime je oduševila veliki broj fanova na Instagramu.

Naime, postavila je sliku svoje mezimice Hane, koju je dobila iz prvog braka sa Danilom Ikodinovićem, a obožavatelji su je veoma brzo "zatrpali" komentarima.

- Moja prva ljubav - napisala je Nataša.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

KAKO LI NJEN MUSTAFA REAGUJE NA OVO? Emina Jahović se fotografisala u IZAZOVNOJ POZI i ostavila muškarce bez teksta

Izvor: Blic, 11.Avg.2017, 18:32

Pevačica je na društvene mreže postavila sliku koja je pokrenula veliki broj komentara, a u prvom planu su njene obline...Emina Jahović je na svoj Instagram profil "okačila" sliku na kojoj je vidimo u provokativnoj pozi, a seksi kupaćim kostimom istakla je svoje atribute. Fotka već ima veliki...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.