ISPOVEST NATAŠE BEKVALAC: U Novu godinu ulazim bez crvenog veša!

Izvor: Kurir, 31.Dec.2015, 19:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ISPOVEST NATAŠE BEKVALAC: U Novu godinu ulazim bez crvenog veša!

Verujem u bajke i mnogo maštam. Verujem u Deda Mraza i u „živeli su srećno do kraja života“. Ponekad pomislim da i nisam spremna za sve što donose svakodnevica i realnost.

Godina na izmaku za Natašu Bekvalac počela je čarobno. Tajna udaja za Ljubu Jovanovića i medeni mesec na Tajlandu samo su učvrstili njihove emocije.

Sredinom godine pevačica je prisustvovala prvom javnom času >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << svoje ćerke Hane u muzičkoj školi, što joj je izmamilo suze, a kao šlag na torti dogodio joj se singl „Original“, koji je proglašen za hit godine.

- Kako godine prolaze, moja lista želja sve je manja. Sada se svodi samo na to da svi budemo dobrog zdravlja, zdrave pameti i da ne zaboravimo da se volimo, negujemo i brinemo jedni o drugima.

Da li si sujeverna i nosiš li crveni veš u novogodišnjoj noći?

- Nisam sujeverna i nikad nisam nosila veš crvene boje.

Do kada si verovala da Deda Mraz postoji?

- Verujem u bajke i, iako nisam dete, mnogo maštam i često volim da pobegnem u svoj svet, prepun iluzija i čarolija. Trudim se da moja ćerka što duže ostane dete, jer će je u svetu odraslih, kao i svakog od nas, čekati ne tako lepe i veoma surove stvari. Ponekad pomislim da i nisam spremna za sve što donosi svakodnevica i realnost, pa još uvek verujem u Deda Mraza i u „živeli su srećno do kraja života“.

Kako si kao dete dočekivala Novu godinu?

- Sve do početka srednje škole sve praznike i svaki raspust provodila sam u Sremskim Karlovcima, u porodičnoj kući maminih roditelja. To ujedno pamtim kao najbezbrižniji period koji sam provodila sa sestrama. I Hana često provodi vreme s mojim roditeljima, raduje im se, a ja ću se truditi da joj što duže priuštim da bude samo dete.

Početkom 2015. udala si se za Ljubu Jovanovića. Da li je taj potpis uticao na vašu ljubav?

- Ništa se suštinski nije promenilo jer smo i godinu dana pre braka živeli zajedno, poštovali se i voleli istim intenzitetom. Mi se dugo znamo, prolazili smo kroz moje najgore faze zajedno, ali samo onaj ko upozna tvoje najslabije tačke i ne tako lepu stranu ima i priliku da vidi tvoje najlepše lice i najplemenitije osobine.

U novu godinu ulazi sa jasno postavljenim ciljevima... Nataša Bekvalac

Da li planirate bebu u 2016?

- Ne funkcionišem pod pritiskom i sad mi već stvaraju blagu nervozu učestala pitanja o proširenju porodice, a to u isto vreme smatram našom najdubljom intimom, pa tako mislim da je veoma neprimereno o tome javno govoriti. Mi smo mladi ljudi i imamo mnogo vremena za sve.

Želi li Hana brata i sestru?

- Odrasla sam u velikoj porodici i Hana ima priliku da vidi kako lep odnos negujem sa svojim sestrama. Sigurno da bi volela da ima brata ili sestru, ali ona i sada ima sestre s kojima je veoma bliska.

Šta si spremna da uradiš zbog ljubavi?

- Trudim se da budem odgovornija i tačnija u poslu, a nežnija i pažljivija prema ljudima koje volim. Neke od mojih ranijih ključnih osobina gotovo iščezavaju, valjda se to zove sazrevanje. Za ljubav sam spremna da se borim, ali u borbi između razuma i srca razum uvek gubi.

Da li ti je pitanje kad će izaći album bilo najčešće postavljano u 2015?

- Drago mi je što je publika nestrpljiva da čuje moj novi album, ali za sve što se radi temeljno i dobro treba vremena. Tako je i sa albumom „Original“, u koji smo svi uložili mnogo vremena, ljubavi i nerava. Sama finansiram svoj album i spadam u mali broj izvođača koji ga u ovom teškom vremenu izdaju.

U poslednje vreme tvoje pesme su sve manje romantične - „Sluškinja“, „Original“, „Pseto“, zašto je to tako?

- Kao i u životu, tako i u muzici prolazim kroz razne faze, ali ću publiku na novom albumu iznenaditi s nekoliko veoma emotivnih pesama.

LJUBA I JA SE VOLIMO TIHO

Kako ćete ti i Ljuba proslaviti godišnjicu braka?

- Ne volim preterano da pričam o svom privatnom životu, jedino u našoj kući mogu imati svoju privatnost i mir. Mi se ne volimo glasno, zato i najintimnije trenutke provodimo tiho, bez preterane potrebe da ih pokazujemo i delimo s drugim ljudima. Možda ću napraviti neku večeru, a možda će me muž negde izvesti na ručak.

Autor: Zorica S. Radulović,Foto: Story,Foto: Damir Dervišagić

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

ISPOVEST NATASE BEKVALAC U Novu godinu ulazim bez crvenog vesa

Izvor: medio.rs, 31.Dec.2015

Verujem u bajke i mnogo maštam. Verujem u Deda Mraza i u „živeli su srećno do kraja života“. Ponekad pomislim da i nisam spremna za sve što donose svakodnevica i realnost..Godina na izmaku za Natašu Bekvalac počela je čarobno. Tajna udaja za Ljubu Jovanovića i medeni mesec na Tajlandu samo...

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.